Nőnapra

posted in: Tudatosság | 0
FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram

doragyula_ebredesek_nonapraKedves Hölgyek!

Kérlek, most álljatok meg lélekben egy pillanatra! Álljatok meg azért, hogy igazán meghalljátok azt, amit szeretnék mondani Nektek!

Az életben nincsenek nagy dolgok, melyekre érdemes évekig várni. Az élet az apró pillanatokból áll össze, melyek felett legtöbbször csak átrohanunk. Ezért ha most megálltok egy pillanatra és átérzitek azt a szót, hogy KÖSZÖNÖM, talán picivel szebb lesz a napotok. Itt, ez, a mai.

Én is megállok most lélekben és megköszönök minden apró csodát, mely hozzátok fűződik. Megköszönöm, hogy léteztek, mert nélkületek, nem lenne sem teljesség, sem öröm, sem vágy, sem puhaság, sem szeretet. Ha csak mi férfiak léteznénk
, már valószínűleg elpusztítottuk volna egymást, a civilizációnkat, és a földet is. Csak Nektek köszönhetjük, hogy létezünk, bár ezt legtöbbször nem tudjuk szépen kifejezni. Sőt, sokszor sehogy nem tudjuk kifejezni. Pedig mindaz, ami egy férfit teljessé tesz, hozzátok tartozik, hozzátok fűz, értetek és általatok nyer értelmet.

Olyan jó hogy vagytok nekünk! Köszönjük! Igazán!

Kívánjuk, hogy legyetek igazán boldogok és meg tudjuk Nektek adni azt a szeretetet, melyben kiteljesíthetitek az élet apró csodáit. Azokat a csodákat melyek sokszor nagyon nagy munkával és figyelemmel készülnek, nekünk pedig csak hétköznapi és „természetes” dolgok. Kívánjuk, hogy legalább ma vegyék észre a virágot az ablakban, az új függönyt, a mosolyt az arcotokon, a szépséget a szemetekben és a picivel több szeretettel főzött ebéd illatát. És persze mindazt, ami ezek mögött a csodák mögött áll. A Nőt! A Nőt, a kis kamaszt, a szeretőt, az anyát, és a nagymamát, aki mindenhol a szépséget és a szeretetet jelenti. Igen! Mert minden Nő gyönyörű.

Tisztelt hím soviniszta barátaim! Vegyük ma észre a háziasszony, a vállalkozó és ki tudja még milyen szerepbe öltözött és álarc mögé rejtett csodát: a Nőt! Legalább ma erőltessük meg magunkat azzal, hogy az önnön nagyságunk fontosságával foglalkozó egonkat félretesszük és mosolyt csalunk az arcukra, megdédelgetjük Őket, a szemükbe nézünk és igazán szeretettel azt mondjuk:

Köszönök mindent. Mindent, ami vagy nekem!

Boldog Nőnapot mindenkinek!

 

Dora Gyula

Köszönöm, hogy erre jártál…!
_/\_

 

Ha szeretnél az ismerőseid között tudni, akkor nyugodtan jelölj be. Megtisztelsz.

Ha tetszett amit írtam, hálás lennék, ha egy kattintással jeleznéd ezt nekem a LIKE gombon. Nekem ez sokat jelent…

Ha az Ébredések facebook oldalán csatlakozol hozzánk, olyan írásokkal is kapcsolatba kerülhetsz, melyeket itt nem teszek közzé.

 

Ha szeretnéd, hogy elküldjem neked a következő írásaimat, vagy értesülj a programokról, kérlek kattints a gombra. Nyugodj meg! Adataidat senki más nem látja vagy kapja meg és egyetlen kattintással bármikor leiratkozhatsz.

 

Olvasnék még tőled

 

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük