A férfi agy és amit tudnod kellene róla Nőként

posted in: Programok | 0
FacebooktwitteryoutubeinstagramFacebooktwitteryoutubeinstagram

Előadás nőknek a férfi agy működéséről, a férfiak gondolkodásáról

A múltkori bevezető ismerkedő est után komolyabb vizekre evezünk. Nézzünk a mélyére a férfi energetikájának, gondolatainak és vezérlő elveinek. Nézzük, mit miért gondol vagy tesz egy férfi! Mi mozgatja a férfi agyat.

A múltkori jó hangulatú előadáson kiderült, hogy a nők mit sem tudnak arról, hogyan működik egy férfi, igazából mi mozgat egy férfit és sajnos az is kiderült, hogy fogalmuk sincs arról, hogy miként lehet bennünket, férfiakat Nőként mozgatni.

Ez sajnos általános tendencia a világban. De ezen most változtatunk!

A férfi agy megismerésének célja, hogy használható módszereket tudjunk létrehozni életünk boldoggá tétele és a konfliktusok kezelése által a férfi gondolkodásának megértése alapján. Hogyan? Onnan indulunk, mint múltkor. Megvizsgáljuk azokat a több ezer éve ismert gondolatokat, amelyek annyira egyszerűek, hogy át is siklunk felette és persze az eredmény is meglesz. Persze most kicsit mélyebben és hosszabban. Mit nyerünk vele, ha vesszük a fáradságot és hosszú évek után mégiscsak be merjük magunknak ismerni, hogy nem értjük a férfiakat? Két dolgot is:

Ha megértjük azokat az archetípusokat, amelyeket egy férfi megtestesít, sokkal könnyebben tudunk kapcsolódni hozzájuk, megértjük tetteiket, döntéseiket, válaszaikat és így egy harmonikusabb kapcsolatban élhetünk.

A másik, hogy érteni fogjuk azokat a választási utakat, ami alapján ő dönt, így könnyebben tudjuk rávenni arra, ami nekünk jó. Itt ne valami gonosz és ármányos befolyásolást, vagy színészkedést érts, amivel olyan dolgokra is rá lehet venni egy férfit, ami a természet ellen való. Nem. Egyszerűen csak azokról a dolgokról van szó, amelyek NEKED fontosak. Hogy vegye észre a szép új asztalterítők, hogy a néha dicsérje meg a hajadat, hogy ráébredjen, hogy nem egy utolsó puha papucs az, aki 10 év után is tud venni egy virágot a feleségének, vagy uram irgalmazz, de elmosogat magától.

Sok dolog van, amit a nők „szeretnének” de valahogy nem jön össze… Ezekhez nélkülözhetetlen a férfi agy megértése – ha már ők nem annyira akarnak ismerkedni a női gondolkodással, kénytelen az ember lánya másként létrehozni a harmóniát.

Az est ugyan olyan dinamikájú lesz, mint múltkori Férfi agy bevezető előadás. Előadás, beszélgetés és spontán kérdések mentén haladunk majd egyre mélyebbre, hogy összeálljon a kép.

Ha voltál a múltkori előadáson, kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy érezted magad, hogy másnak is legyen mersze eljönni.

Ha még nem voltál, akkor vágj bele! Megígérem, meg fogsz lepődni!

Dátum: 2015. november. 27.

Helyszín: Székesfehérvár Csillám galéria, Várkörút 56.

Előadás ideje: 18.00.-21.00.

Ez előadás díja: 4500 Ft

 

Várunk szeretettel:

Dora Gyula és Dr. Nagy Ágnes

 

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 20 fő. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni, mivel a résztvevők száma limitált. Megértésedet hálásan köszönjük mindenki nevében.

Jelentkezem az előadásra és kérek értesítőt.

 

Olvasnék még tőled

 

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük