Egy különleges lelki utazás Bali és Lombok szigetére…

Életem egy szakaszán Bali szigetén éltem, amelyet az Ezer templom szigetének, vagy az Istenek szigetének is neveznek. Méltán… Ottlétem alatt sikerült bejárnom a sziget minden olyan pontját, ahová turistát nem visznek el, mert vagy nem éri meg, mert a helyen nincs száz butik, shop, bolt, aki jutalékot fizetne, vagy mert nehezebben közelíthető meg és sok vele a macera, vagy valami hasonló okból, aminek a lényege az, hogy nincs benne üzlet.

Kár… pedig ezek voltak a legszebb és legmegkapóbb helyek…

Miután hazajöttem, sokan megkerestek tanácsokért, hogy hová és hogyan érdemes menni Balin. Eddig mindenki elégedett volt a kapott segítséggel, de továbbra is volt egy nagy hátrányok. Igazából sok dolgot mégsem tudtak jól megszervezni a helyi viszonyok pontos ismerete nélkül.

Innem jött a kérés – alapötlet, hogy mi lenne, ha szerveznénk egy utat, ahol igazából megnéznénk Bali arcait. Egyé válnánk azzal a sok széppel, ami ott majd ezer év alatt a hindu és sámáni világból megszületett. Templomok, kegyhelyek, szent helyek és a tenger…

Szóval… Ha kedved van, akkor csatlakozhatsz hozzánk a 2016 október-november magasságában induló utazáshoz akár egyedülállóként is. Mivel te nem tudod, hogy mit érdemes megnézni Balin, én pedig nem tudom, hogy te mennyi időt tudsz rászánni az útra, a projekt lényege, hogy egy ideig gyűjtjük az érdeklődőket és folyamatosan bővítem a programleírásokat. Menet közben egyeztetünk, hogy mit szeretnének és mire van lehetősége azoknak, akik kicsit elmerülnének Bali spirituális életébe és ebből kialakul majd két-három programverzió. Éppen olyan, amilyet te szeretnél – persze, ha benne vagy az alakításában.

Szóval, ha érdekel ez a kaland, akkor jelentkezz. A JELENTKEZÉSED SEMMIRE SEM KÖTELEZ! Egyszerűen csak azt jelenti, hogy kíváncsi vagy és majd meglátod. Szeretnéd menet közben látni a dolgokat és ha olyanok, akkor te is belenyúlnál időpontokba, programokba, költségekbe.

Addig is javaslom, hogy nézegesd a képeket, és álmodozz kicsit! Hidd el. Ez a hely egy csoda! Én már csak tudom…

Várlak!

 

Dora Gyula

 

Kérnék levelet az úttal kapcsolatos történésekről

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail
  • Projekt: Spirituális utazás
  • Helyszín: Bali - Lombok
  • Időpont: 2016. okt. - nov.
  • Program típusa: Dinamikusan szerveződő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük