Legyen saját weboldalad, hogy boldogabb életet élhess! Be Free Woman!

A “Hozd el a köved®!” segítő beszélgetéseinek kapcsán derült fény két nagyon szomorú helyzetre a nőkkel kapcsolatban. //Azért csak a nőkkel kapcsolatban, mert főleg a nők merik felvállalni a problémáikat és nehézségeiket és mernek segítséget kérni.// Az első felismerés az volt, hogy rengeteg hölgy azért él nehéz, vagy még nehezebb függőségi helyzetben, mert nem tudja az önállóságát megvalósítani segítség nélkül, a keresete pedig nem ad elég biztonságot ahhoz, hogy lépni merjen egy szabad élet felé. Azaz kénytelen egy rossz, elnyomó, értéktelen kapcsolatban élni egy kiszolgáltatott életet. A nők második csoportja pedig szeretne párkapcsolatot, de nem tudja igazán miként jelenjen meg a világban a saját arcával, hogy az ne legyen “túl” sok, de mégiscsak felfigyeljenek rá azok a férfiak, akik olyan nőt keresnek, mint ők. A Hozd el a köved®! segítő módszer kapcsán dolgoztunk ki Dr. Nagy Ágnessel több segítő programot és csoportot a nőknek. Az egyik ez a lehetőség, a “Free Woman Project – Legyen ingyenes WEB oldalad!” – a másik pedig egy csoportos találkozási és probléma-megoldási hely a facebookon. Ez a Titkos Tanácsok Nőknek csoport, melyről még lejjebb lesz szó.

De mi a Free Woman Project lényege?

Alapvetősen azon az ötleten alapul, melyet azok a hölgyek vetettek fel, akik elhozták a kövüket, hogy megszabadulhassanak tőle. Sok nő szájából hangzott el valamilyen formában a következő két sóhaj:

 1. – „Ha lenne egy web oldalam, biztosan el tudnám indítani a vállalkozásomat lassan, kicsiben és nem kellene otthagynom a munkahelyem egy azonnali váltással. Elkezdhetném otthon a masszázst, a műköröm építést, a süti készítést, a varrodát, a tanácsadást, a babysitter-kedést, a coaching-ot …”
 2. – „Ha lenne egy web oldalam, akkor feltehetném a rajzaimat, képeimet, írásaimat, meséimet, ötleteimet, sütijeimet… és ezt megosztva másokkal pl. a facebook-on, megmutathatnám azokat az arcaimat, amelyek így rejtve maradnak a férfiak előtt. Így tán jobban megismernének és megkedvelnének és végre rám találna az, aki megérdemel engem. Így talán nem kellene a lélektelen társközvetítő oldalakat bújnom, vagy ha már ott vagyok, kitűnhetnék a szürke egyhangúságból.”

Mindkét női csoportnak az jelentette a nehézséget, hogy egy weboldal megépíttetése 80-120 ezer forint vagy általában, vagy néhol még több. Ez után jön még az, hogy ezt valakinek üzemeltetnie kell, ami még ismét pénz. De ennyi nincs. „Nincs, mert így is alig van, mert ott a gyerek, mert csak családi háború lesz belőle megint a párommal…” – mondták kifogásként a nők.

Hát a Hozd el a köved®! és a Titkos Tanácsok Nőknek keretében elhatároztuk, hogy segítünk ebben.

Hogyan és mitől lesz saját weboldalad?

 • Én – Dora Gyula kb. húsz éve építem a Búvárakadémia és az Art of Diving nevű saját cégeimet. Többször vittem őket olyan országos sikerre, ami nem lett volna lehetséges, ha nem rendelkezem azzal a belső erővel és stratégiai látásmóddal, amivel át tudtam vinni a terveimet – amelyeket itt közre is adok.
 • Én magam is sok web oldalt készíttettem és készítettem, szóval sok tapasztalattal rendelkezem ez ügyben és olyan ismereteket is át tudok adni, amelyeket „ránézésre” nem tudsz lemásolni egy másik web oldalról.
 • Rendszeresen publikálok, így jó tapasztalatom van abban, hogy hogyan kell megszólítani az embereket. Ebben is adok ötleteket.
 • Húsz év alatt lelkesedésből és kényszerből is sok marketing ismeretet szereztem meg, amelyek meg is állták a helyüket. Ezt bizonyítja a többszörös országos első helyezés a munkámban.
 • Komoly tapasztalatú programozó szakemberek által felépített módon megszületett a világban egy olyan rendszer, melyet abszolút amatőrök is eredményesen tudnak használni arra, hogy építsenek pár óra alatt egy saját web oldalt. A legidősebb hölgy, aki épített magának egy oldalt 72 éves volt! És megy neki!!!
 • Olyanok segítségével, akiknek kisujjukban van az informatika, lehetséges nulla forint üzemeltetési költséggel elindulnod és később – ha szeretnéd – fejlesztheted az oldalad.

Szóval, ha szeretnéd megvalósítani az álmaidat lépésről lépésre, ha szeretnéd megmutatni önmagad kreatívan, akkor vágj bele!

Az egész ország területén „utazunk” ezzel a projektel a Hozd el a köved®! És a Titkos Tanácsok nőknek égisze alatt.

Nézz meg pár amatőr munkát! Nem. Ezek nem az ország legjobb honlapja, de óvónők, anyukák, egyedülálló nők, és nagymamák készítették őket!

Mi kell hozzá?

 • Kell egy laptop – kölcsön is jó.
 • Kell egy abszolút alap felhasználói ismeret. Ha facebookozni és levelezni tudsz, az épp elég. Komolyan. Ezt olyanoknak találták ki profik,mint te.
 • Kell két – igen, kettő – nap egy vagy két hét különbséggel, hogy legyen időd anyagot gyűjteni.
 • A képzés piaci értéke értéke kb. 250 ezer forint akár elmégy egy ilyen képzésre, akár megvásárolod az ide vonatkozó önképző videó tanfolyamokat kb. ugyan itt leszel. //Onnan tudom, mert én már ezt elvégeztem és kifizettem párszor…// De mivel ez egy segítő projekt így csak kb 20%-a fenti összegnek. Ha ez nincs meg, azt is megoldhatjuk – mivel ez a Hozd el a köved és a Titkos Tanácsok Nőknek közös segítő projektje. Ha nagyon szeretnél egy web oldalt, akkor, ha hozol egy igazolást a Máltai Szeretetszolgálattól, hogy 20 órát ingyenesen dolgoztál nekik bármilyen segítő munkában, akkor azt beszámítjuk számodra. Abban az esetben is ingyenes a képzés, ha szervezel egy 10 fős csoportot és vállalod a szervezői teendőket. – Azaz tényleg teljesen ingyenesen lehet egy web oldalad. Szervezőnek (is) a lenti adatlapon tudsz jelentkezni.

Messze laksz Pesttől? Nem baj!

Szívesen elmegyünk vidékre is. Bárhová. Ha szeretnél ilyen csoportot szervezni akár azért, mert te is fontosnak tartod, hogy a nők tudjanak a saját lábukra állni, akár azért, mert te is éppen ebben a cipőben jársz, akár csak az önkifejezés érdekel, ÍRJ! Ha vállalod a szervezés apróbb dolgait, akár más projektekben is tudunk majd rád támaszkodni és létrehozhatsz egy kis közösséget magad körül!

Ha tényleg szeretnél egy weboldalt és most azt mondod,hogy “Ááá… én ebbe nem vágok bele”, akkor te igazán nem is akarsz megváltoztatni semmit és nagy valószínűséggel még nem fáj annyira, hogy tegyél magadért bármit is. Semmi baj. Mindenki maga intézi az életét. De egy egy idézetet ajánlanék a figyelmedbe:
“Az a baj, azt hiszed, hogy van időd…” – Buddha

Szóval szerintem vágj bele, amíg lehet!

Pontos, videóval kísért részletek a

Mutatkozz meg! Női önmegvalósítás a WEB-en.

project oldalán.

Ha pedig más programok is érdekelnek, akkor csatlakozz a Titkos Tanácsok Nőknek titkos besorolású facebook csoporthoz. Ide csak ellenőrzés után tudjuk a hölgyeket befogadni – ezért (is) titkos. Más férfi nincs a csoportban. Még hasznos lehet számodra a Hozd el a köved Segítő csoport oldala is. Nézz be hozzánk!

Vár a saját önmegvalósításod és önkifejezésed a weben. Legyen saját weboldalad!

Érdeklődj, vagy jelentkezz!

  Miként szólíthatlak? (kötelező)

  Milyen címre írhatok neked? (kötelező)

  Kérlek jelöld be a kis négyzetet, hogy melyik program szervezésében lenne kedved részt venni. Mindkettőt is bejelölheted.

  FacebooktwittermailFacebooktwittermail
  • A projektet szervezte: Hozd el a köved! - segítő beszélgetés.
  • A képzést vezeti: Dora Gyula
  • Képzés ideje: Két teljes nap

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük