Avagy hogyan használd fel a férfi agy működésének ismereteit egy boldogabb kapcsolat érdekében…

A „Hozd el a köved! segítő módszer keretében sok hölggyel beszélgettük a problémáikról és egy hihetetlen statisztikát találtunk. A párkapcsolati problémák legnagyobb százaléka azzal kapcsolatos, hogy a nők nem értik a férfi gondolkodás folyamatait és a férfiak nem értik a nőkét. Ez hosszú távon rengeteg konfliktust, értetlenséget, sértődést, fájdalmat és elhidegülés szül. no meg… azt, ami ebből következik. Szakítások, szakítás határán tántorgó kapcsolatok, válások és megcsalások sora az, amit a nők 8és persze a férfiak is) kénytelenek átélni.

Az ősi, de tán még nagyanyáink korában is meglévő tudás feloldódott a mai nemek nélküli világban, ahol a nők (és persze a férfiak is) egyre nehezebb helyzetben vannak. Megszűntek a klasszikus nő és férfi szerepek és egyre nehezebb kiváltani és főleg megtartani az érdekességünket a partnerünk szemében.

Hogyan lehet ezen segíteni? Meg kell ismernünk egymás miért-jeit! És kitől lehet ez hitelesen megtanulni? Hát a nőknek a férfiaktól és a férfiaknak a nőktől!

Akkor miért az a cím, hogy „A férfi agy és amit nőként tudnod kellene róla” és miért nincs meg a férfi párja? Mert sajnos csak a nők hajlandóak eljönni egy ilyen estre, tréningre, képzésre.

Szóval… vagyok itt én férfi középen, aki több ezer férfit tanított olyan élethelyzetekben, ahol rengeteg dologba engedtek belelátni a saját életükből és van rengeteg nő, akik pedig elmesélték a gondjaikat. Az élet valahogy spontán olyan helyzetbe hozott, mint egy tolmácsot. Valamint nem elhanyagolható tény, hogy magam is férfi lennék, aki egyébként eléggé szenzitív sok dologra, így belülről is értem és tapasztalom az ellentmondásokat. A sok tapasztalást sok olvasás és tanulás követte, melyből összeállt egy program, amely igazából a létrehozója és elindítója volt a Titkos Tanácsok Nőknek programnak,melynek keretében elindítottuk ezt az országos programot.

Szóval…

Ha téged is érdekel, hogy miért lépnek le vagy félre a pasijaid, miért nem tudsz összeszedni egy használható férfit, vagy hogyha már megvan, miért nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt te szeretnéd, esetleg miért menekül előled, akkor itt fontold meg ezt a lehetőséget!

Keresünk szervezőket,

akik az ország különböző pontjain átérzik ennek a kérdésnek a fontosságát és felvállalnák a helyi koordinátori szerepet. Olyanok jelentkezését várjuk, akikben van egy kis szervezői hajlam és kommunikációs készség. Ha a dolog megtetszik, akkor még sok mindenben tudunk együttműködni akár a Hozd el a köved! Akár a Titkos Tanácsok Nőknek programjai keretében!

Ez első alkalom egy ingyenes előadás, hogy mindenki megismerkedjen velem – velünk. Pár órában meghallgathattok egy előadást arról, hogy a Férfi agy és a Női agy valahogy nem egyformán működik. Valahogy mások a fontos dolgok, valahogy mások a megoldások és éppen ez miatt sokszor nem értjük egymás. Megnézzük röviden, hogy miért nem értjük az egymáshoz fűződő viszonyunkat, a szexualitást, a családi szerepvállalás kérdéseit.

Mindezekről mesélnénk azoknak, akik eljönnek, hátha jobbá tudják tenni az itt hallottak által kapcsolataikat, könnyebben fel tudják dolgozni eddigi sérüléseiket és talán sokkal kevesebb hibát követnek majd el.

Fontos! Ez itt (most) nem valami párkapcsolati terápiás est lesz. Amit az előadáson hallani fogsz, azok olyan régi és új megfigyelések, melyek úgy néz ki, igencsak megállják a helyüket az idők folyamán. Sajnos, ezeket sem az iskolába, sem a családban nem nagyon adják át a fiataloknak az idősebb generáció tagjai, pedig talán jobb és élhetőbb lenne a világ általa.

Szóval ezen az estén kifejezetten a Férfi működésével foglalkoznánk. Miért?

Mert azt szeretnénk, hogy jobbá váljanak a kapcsolatok. Viszont ehhez az kell, hogy valaki hazavigye ezt a tudást a családokba és a kapcsolatokba. Mivel a férfiak biztosan nem jönnének el egy „Női agy – és amit férfiként tudnod kellene” című előadásra – merthogy ők ilyenek – nem marad más, minthogy a nőkre támaszkodjuk.

Szóval… nincs más út, csak rátok számíthat a világ!

Talán titeket érdekel…

Várunk szeretettel

Ági és Gyula

  Miként szólíthatlak? (kötelező)

  Milyen címre írhatok neked? (kötelező)

  Kérlek jelöld be a kis négyzetet, hogy melyik program szervezésében lenne kedved részt venni. Mindkettőt is bejelölheted.

  FacebooktwittermailFacebooktwittermail
  • Projektet szervezte: Titkos Tanácsok nőknek
  • Előadó: Dora Gyula

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük